The Giftcard Factory cadeaukaart; het personeelsgeschenk voor iedereen!

Ben je op zoek naar een personeelsgeschenk om je collega’s in het zonnetje te zetten? Wij hebben dé perfecte giftcard.

Wanneer geef je een personeelsgeschenk?

Er zijn allerlei momenten waarop je jouw collega’s of personeel in het zonnetje wilt zetten. De meest voorkomende zijn met verjaardagen en Kerst. Maar er zijn natuurlijk veel meer bijzondere momenten waarop je je collega’s wilt waarderen. Bijvoorbeeld bij het behalen van een diploma, bij een jubileum, na het behalen van een target, aan het einde van een succesvol bedrijfsjaar of gewoon zomaar, omdat je blij bent met je hardwerkende medewerkers die jouw bedrijf helpen groeien.

Wat vind je personeel leuk om te krijgen?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je personeel het gevoel krijgt dat zij gezien en gewaardeerd worden door hun werkgever of leidinggevende. Een personeelsgeschenk kan hier een mooie rol in spelen. Het vinden van een personeelsgeschenk dat bij iedereen in de smaak valt is praktisch onmogelijk. Tot nu. Want met een cadeaukaart van The Giftcard Factory beloven wij een lach op het gezicht van al je collega’s!

Cadeaukaart van The Giftcard Factory

Onze luxe en veelzijdige cadeaukaart is te verzilveren bij de mooiste en populairste hotels, restaurants en winkels. Je geeft jouw personeel de controle over wanneer zij hun cadeau verzilveren en veel keuzevrijheid om zelf te kiezen wat zij leuk vinden.

De giftcard voordelen

Zakelijk bestellen

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk je zakelijke bestelling plaatsen of een offerte-aanvraag doen.

Wil je de giftcards bij je personeel thuisbezorgen? Of wil je een bedrijfslogo toevoegen? Vraag dan een offerte aan. Ons team stemt jouw wensen met je af en faciliteert alles van productie tot bezorging én fulfilment.

Last minute personeelgeschenk nodig?

Ook als je jouw personeel op zeer korte termijn een attentie wilt geven, is onze giftcard een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat de giftcard snel gepersonaliseerd, verpakt en verzonden wordt. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij helpen je verder. 

Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Laat je gegevens voor ons achter en wij nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.