The Giftcard Factory cadeaukaart;
luxe & gepersonaliseerd relatiegeschenk voor elk moment.

Ben je op zoek naar een mooi relatiegeschenk als blijk van waardering voor jouw zakelijke relatie? Val in de smaak met onze luxe giftcard.

Waar en wanneer geef je een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is een mooie blijk van waardering naar jouw zakelijke relaties en een krachtig hulpmiddel om jouw werkrelatie met je zakelijke partners te versterken.
Een relatiegeschenk kan op meerdere momenten gepast zijn. De meeste relatiegeschenken worden gegeven met feestdagen zoals Kerst of Nieuwjaar. Maar denk ook aan belangrijke mijlpalen in een werkrelatie, zoals de start van een samenwerking, het sluiten van een grote deal of een werkjubileum. Minstens zo waardevol is het als je een relatiegeschenk geeft op een persoonlijk moment voor jouw relatie; bijvoorbeeld bij een verjaardag, huwelijk of de geboorte van een kind.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Vind jij het ook zo ontzettend moeilijk om een persoonlijk relatiegeschenk te vinden dat écht bij jouw bedrijf en jouw relaties past? Je wilt voorkomen dat je de plank mis slaat en een cadeau meer kwaad dan goed doet. Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat niet te specifiek, maar ook niet te generiek en niet te goedkoop maar ook niet te duur is, dan is de luxe cadeaukaart van The Giftcard Factory de oplossing!

“Door te kiezen voor de cadeaubonnen van The Giftcard Factory kan ik mijn klanten verrassen en hen toch zelf de vrijheid geven iets moois uit te zoeken. Door het toevoegen van mijn logo en een persoonlijk geschreven bericht wordt het elke keer weer ervaren als een fijn en persoonlijk cadeau. Ik blij en mijn klanten blij!”
Sophie van Gorsel
eigenaresse SVG Marketing & Communicatie

Luxe cadeaukaart

Cadeaukaarten winnen al jaren aan populariteit als relatiegeschenk, maar je wilt natuurlijk geen 13-in-een-dozijn cadeaukaart met honderden aangesloten winkels en duizenden cadeaus om uit te kiezen. Wij bieden daarom een luxe verpakte cadeaubon die alleen de beste keuzes geeft in de categorieën Shopping | Dining | Activities | Hotel. Natúúrlijk met gepersonaliseerd bericht en bedrijfslogo.

Luxe geven en beleven

Onze cadeaukaart is standaard luxueus verpakt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om cadeaus toe te voegen om het geven nog leuker maken. Je kunt kiezen uit ambachtelijke chocola of een luxe notenmix. De focus van onze giftcard ligt op ‘beleving’, want spullen hebben we over het algemeen al genoeg. Daarom hebben wij diverse acceptanten aangesloten die avondjes uit, dagjes weg, hotelovernachtingen en zelfs vakanties in eigen land of in Europa aanbieden. Bekijk de aangesloten acceptanten waar jouw relaties hun cadeaukaart kunnen verzilveren.

De giftcard voordelen

Wij staan voor je klaar

Met een luxe relatiegeschenk van The Giftcard Factory geef je een blijvende en langdurige herinnering die jouw werkrelatie met je zakelijke partners bevordert. Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Laat je gegevens voor ons achter en wij nemen snel contact met je op.

Zakelijk bestellen

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk je zakelijke bestelling plaatsen of een offerte-aanvraag doen.

Wil je de giftcards bij je relaties thuisbezorgen? Of wil je een bedrijfslogo toevoegen? Vraag dan een offerte aan. Ons team stemt jouw wensen met je af en faciliteert alles van productie tot bezorging én fulfilment.

Last minute relatiegeschenk nodig?

Ook als je jouw relaties op zeer korte termijn een attentie wilt geven, is onze giftcard een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat de giftcard snel gepersonaliseerd, verpakt en verzonden wordt. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij helpen je verder. 

Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Laat je gegevens voor ons achter en wij nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.