The Giftcard Factory cadeaubon; het mooiste kerstgeschenk voor jouw collega’s

Ben je op zoek naar een kerstgeschenk waar jouw collega’s wél op zitten te wachten? Wij hebben de perfecte giftcard.

The Giftcard Factory cadeaubon

Klaar voor of niet; de feestdagen zijn in aantocht en jouw collega’s hopen ook dit jaar met Kerst een mooi geschenk van hun werkgever te krijgen. Is het aan jou de schone taak om ‘het perfecte kerstcadeau’ te vinden? Dan hoeven we je niet te vertellen wat voor uitdaging dit kan zijn. Met een cadeaubon van The Giftcard Factory bieden wij dé oplossing. Het kost jou weinig tijd en uitzoekwerk én nog veel belangrijker: onze cadeaubon tovert een lach op het gezicht van jouw collega’s!

Een kerstgeschenk voor iedereen

Met onze luxe cadeaubon geef je een klein geschenk met grote waarde. Geen cliché kerstpakket met producten die ergens achterin de voorraadkast belanden, maar een luxe verpakte kerstcadeaubon die toegang geeft tot de mooiste belevingen en cadeaus. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de meest populaire webshops en cadeaukaarten van Nederland zijn aangesloten. Je kunt kiezen uit 4 categorieën:

1. Shopping – shop till you drop bij grote ketens zoals de Bijenkort, Zalando en Hema.

2. Dining – kies een avondje heerlijk dineren in een restaurant naar keuze.

3. Activity – ga op stap naar het theater of concert of pak een ouderwets avondje bioscoop.

4. Hotel – geniet van een dagje of weekendje weg in Nederland of in Europa.

Wij hebben de perfecte cadeaubon voor elke gelegenheid met voor iedereen wat wils.

Een kerstgeschenk voor iedereen

Bij het plaatsen van je zakelijke bestelling bij The Giftcard Factory, wordt het traject van productie tot bezorging én fulfillment van a-z gefaciliteerd. Het bestelproces en cadeaugeven hebben we ontzettend makkelijk en snel gemaakt. In slechts een paar klikken kun je jouw collega’s deze kerst een onvergetelijk cadeau geven. Wil je het geven nóg leuker maken? Voeg dan een luxe notenmix of ambachtelijke chocolade toe aan je bestelling.

De giftcard voordelen

Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen snel contact met je op.

Zakelijk bestellen

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk je zakelijke bestelling plaatsen of een offerte-aanvraag doen.

Wil je de giftcards bij je personeel thuisbezorgen? Of wil je een bedrijfslogo toevoegen? Vraag dan een offerte aan. Ons team stemt jouw wensen met je af en faciliteert alles van productie tot bezorging én fulfilment.

Last minute personeelgeschenk nodig?

Ook als je jouw personeel op zeer korte termijn een attentie wilt geven, is onze giftcard een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat de giftcard snel gepersonaliseerd, verpakt en verzonden wordt. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij helpen je verder. 

Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Laat je gegevens voor ons achter en wij nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.