The Giftcard Factory cadeaubon; het eindejaarsgeschenk dat iedereen dit jaar wil hebben

Ben je op zoek naar een eindejaarsgeschenk om je collega’s te bedanken? Wij hebben dé perfecte giftcard.

Waarom een cadeaukaart van The Giftcard Factory

We richten ons bij The Giftcard Factory op het geven van een unieke beleving. Een avondje heerlijk dineren in een restaurant naar keuze, op stap naar het theater of een weekendje weg. Het kan allemaal met onze cadeaubon. Wil je toch veel liever shoppen? Ook dat kan bij alle grote webshops waarbij wij zijn aangesloten. Voor ieder wat wils!

“Wij waren er dit jaar snel uit. Met the giftcard factory hebben wij binnen no-time een mooi en gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk voor ons personeel in huis gehaald. Het is superfijn dat iedereen zelf zijn beleving kan kiezen. Een kleine attentie, maar door iedereen zeer gewaardeerd.”
Tamara Mosch
Hr Manager Makelaarsland

Eindejaarsgeschenk voor personeel

Met een eindejaargeschenk laat je jouw personeel weten dat je hen waardeert. Maar we hoeven jou waarschijnlijk niet uit te leggen hoe lastig het is om een attentie te vinden waar alle collega’s blij van worden. Met een cadeaukaart van The Giftcard Factory geef je geen cliché geschenk, maar een kleine attentie met grote waarde. Hoe fijn is het als jouw collega’s – na die dure decembermaand – een cadeau krijgen dat zij zelf kunnen verzilveren?

Eindejaarsgeschenk voor zakelijke relaties

Geen standaard wijnflesje of samengeraapt pakketje dat na ontvangst in de kast verdwijnt of wordt doorgegeven aan collega’s of kids. Met een cadeaukaart van The Giftcard Factory weet je zeker dat jouw geschenk gewaardeerd en verzilverd wordt! Geef jouw gewaardeerde relatie een unieke beleving naar keuze.

De giftcard voordelen

Bespaar jezelf tijd, gedoe en mogelijk teleurstelling om individuele personeelsgeschenken uit te zoeken. Met een cadeaukaart geef je jouw collega’s keuzevrijheid en controle om zelf te kiezen waar zij blij van worden! En dat is het allerbelangrijkste van een eindejaarsgeschenk. Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen snel contact met je op.

Zakelijk bestellen

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk je zakelijke bestelling plaatsen of een offerte-aanvraag doen.

Wil je de giftcards bij je personeel thuisbezorgen? Of wil je een bedrijfslogo toevoegen? Vraag dan een offerte aan. Ons team stemt jouw wensen met je af en faciliteert alles van productie tot bezorging én fulfilment.

Last minute personeelgeschenk nodig?

Ook als je jouw personeel op zeer korte termijn een attentie wilt geven, is onze giftcard een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat de giftcard snel gepersonaliseerd, verpakt en verzonden wordt. Neem direct telefonisch contact met ons op en wij helpen je verder. 

Wil je kennismaken en jouw wensen met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar. Laat je gegevens voor ons achter en wij nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.